Usein kysyttyä

Rekisteröitymisen voi aloittaa valitsemalla oikeasta yläkulmasta ”rekisteröidy”. Kirjoita sivulle sähköpostiosoitteesi, joka toimii myöhemmin käyttäjätunnuksenasi. Valitse myös tässä vaiheessa itsellesi salasana ja klikkaa ”rekisteröidy”.

Valitse itsellesi lisenssityyppi alasvetovalikosta. Lisätietoja lisenssityypeistä saat usein kysytyt kysymykset sivuston ”lisenssit” kohdasta. Listenssit ovat toistaiseksi voimassaolevia. Suurkäyttäjänä valitse myös, montako alakäyttäjää tarvitset. Lisää sitten tuote ostoskoriin.

”Kassa” -sivustolla täytä omat tietosi ja maksutietosi. Pakolliset kentät on merkitty * -merkillä. Henkilötietojen jälkeen täytä vielä maksutietosi, klikkaa ”lähetä tilaus” ja rekisteröitymisesi on valmis. Voit ottaa palvelun käyttöön välittömästi.

eOpisto Kainulan tilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia. Voit peruuttaa jäsenyytesi koska tahansa ja peruutuksen jälkeen voit käyttää palvelua jo maksetun laskutusjakson loppuun asti. Maksuja ei palauteta, eikä osittain käytettyjä jäsenyysjaksoja tai katsomatonta sisältöä hyvitetä. Jos haluat peruuttaa jäsenyytesi, voit tehdä sen ”oma tili” -sivulla.

eOpisto Kainula -palvelun pystyy lunastamaan ainoastaan korttimaksulla (credit/debit). Käytettävissä on seuraavat maksutavat: Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, ja Debit MasterCard -kortit.

Tilaus on automaattisesti toistaiseksi voimassaoleva ja rekisteröitymisen yhteydessä valtuutat meidät veloittamaan tililtäsi kuukausittaisen lisenssiäsi koskevan hinnan. Jos maksun veloitus epäonnistuu, koska kortti ei ole voimassa, käytettävissä ei ole riittävästi varoja, tai muusta syystä, etkä peruuta tiliä, keskeytämme palvelun käytön, kunnes veloitus onnistuu.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

eOpisto Kainulan palvelua voi hyödyntää monipuolisesti eri tarkoituksiin luotujen käyttäjälisenssien avulla. Tutustu lisenssikohtaisiin käyttöehtoihin täällä.

Yksityislisenssi on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön. Lisenssi antaa sinulle oikeuden tutustua koko eOpisto Kainulan kurssivalikoimaan.

Yhdistyslisenssi on tarkoitettu yhdistysten käyttöön. Lisenssi antaa lunastajalleen oikeuden hyödyntää eOpisto Kainulan kurssivalikoimaa omassa toiminnassaan, järjestämällä esimerkiksi virtuaalitunteja jäsenetuna.

Suurlisenssi on tarkoitettu yritysten käyttöön. Suurlisenssi antaa lunastajalleen oikeuden jakaa käyttöoikeuksia palveluun omille työntekijöilleen virkistysetuna.

Vapaan sivistystyön rahoituksen, ohjauksen, seurannan ja kehittämisen johdosta on tärkeää, että tietotarpeiden täyttämisestä huolehditaan säännöllisin väliajoin. Kerättävällä tiedolla voidaan osaltaan parantaa toiminnan laatua ja vaikuttavuutta. Samalla tilastotiedot auttavat luomaan kokonaiskuvaa suomalaisesta koulutusjärjestelmästä ja mahdollistavat eri koulutussektoreiden keskinäisen vertailun.

Vapaan sivistystyön valtionosuuksien ja -avustusten suuruus on vuositasolla noin 150–160 miljoonaa euroa, minkä vuoksi tarvitaan luotettavaa tilastotietoa opiskelijoiden koulutuksesta, työssäkäynnistä ja muista väestömuuttujista. Vapaan sivistystyön resursseja jakavien poliittisten päättäjien on tärkeä tietää, mihin voimavarat ohjautuvat. Siksi tarvitaan vuosittaisen oppilaitoskohtaisen määrätiedon ohella säännöllisin väliajoin tuotettua poikkileikkaustietoa.

Koulutusta koskevia tietoja käyttävät opetushallituksen edustajat koulutuksen suunnittelussa ja arvioinnissa. Muita tietojen käyttäjiä ovat koulutuksen järjestäjät, alan järjestöt sekä tutkijat.