1. Käyttölisenssi

1.1. eOpisto Kainulan käyttölisenssi on voimassa, kunnes se peruutetaan. eOpisto Kainula -palvelun käyttö edellyttää verkkoyhteyttä.

1.2. Tarjoamme palvelussamme erilaisia jäsenyyssopimuksia. Jotkin jäsenyyssopimukset voivat sisältää poikkeavia ehtoja ja rajoituksia, joista ilmoitetaan rekisteröityessäsi palveluun tai muun saatavillasi olevan viestinnän kautta. Löydät jäsenyytesi tiedot klikkaamalla sivun ylälaidassa profiilisymbolin alavalikosta löytyvää ”oma tili” -linkkiä.

1.3 Lisenssit ja niiden käyttöehdot:
Yksityislisenssi: Lisenssi on tarkoitettu ainoastaan sen lunastajan henkilökohtaiseen käyttöön, eikä sen käyttöoikeuksia saa jakaa ulkopuolisille henkilöille. Lisenssi on tarkoitettu ei-kaupalliseen käyttöön ja lunastamalla lisenssin sitoudut olemaan käyttämättä eOpisto Kainulaa julkisiin esityksiin.

Yhdistyslisenssi: Lisenssi on tarkoitettu rekisteröityjen yhdistysten käyttöön. Käyttöoikeus on sidottu yhdistyskohtaiseen käyttäjätunnukseen, eikä sen käyttöoikeuksia saa jakaa yhdistyksen ulkopuolisille henkilöille. Lisenssi mahdollistaa videoiden julkisen esittämisen yhdistyksen toiminnan sisällä.

Suurlisenssi: Lisenssi on tarkoitettu yritysten ja työnantajien käyttöön. Suurlisenssin lunastajalla on oikeus jakaa lisenssin käyttöoikeuksia alakäyttäjille rekisteröitymisen yhteydessä valitsemansa määrän verran. Alakäyttäjät rekisteröityvät palveluun itse henkilökäyttäjinä sähköpostiinsa saamansa rekisteröitymislinkin kautta. Alakäyttäjien lisenssit ovat henkilökohtaisia ja niihin pätee yksityislisenssin käyttöehdot. Lisenssi on tarkoitettu ei-kaupalliseen käyttöön ja lunastamalla lisenssin sitoudut olemaan käyttämättä eOpisto Kainulaa julkisiin esityksiin.

2. Laskutus ja peruutus

2.1. Maksaminen: Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

2.2 Maksutapa: eOpisto Kainula -palvelun pystyy lunastamaan ainoastaan korttimaksulla (credit/debit). Käytettävissä on seuraavat maksutavat: Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, ja Debit MasterCard -kortit.
Rekisteröitymisen yhteydessä valtuutat meidät veloittamaan tililtäsi kuukausittaisen lisenssiäsi koskevan hinnan. Jos maksun veloitus epäonnistuu, koska kortti ei ole voimassa, käytettävissä ei ole riittävästi varoja, tai muusta syystä, etkä peruuta tiliä, keskeytämme palvelun käytön, kunnes veloitus onnistuu.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

2.3. Laskutusjakso: Palvelun jäsenmaksu veloitetaan korttimaksua käyttäen ilmoitettuna maksupäivänä. Maksupäivä saattaa muuttua esimerkiksi, jos maksutavan käyttö epäonnistuu, kun vaihdat tilaussopimusta tai maksullinen jäsenyys alkaa kalenteripäivänä, jota ei ole kaikissa kuukausissa. Voit tarkistaa seuraavan maksupäivän ”oma tili” -sivun ”peruuta tilaus” -osiosta.

2.4. Maksutietojen päivittäminen: Voit päivittää omia maksutietojasi ”omat tiedot” -sivulla. Päivittämisen seurauksena valtuutat meidät jatkamaan kyseessä olevan maksutavan veloittamista.

2.5. Peruutus: Voit peruuttaa jäsenyytesi koska tahansa ja peruutuksen jälkeen voit käyttää palvelua jo maksetun laskutusjakson loppuun asti. Maksuja ei palauteta, eikä osittain käytettyjä jäsenyysjaksoja tai katsomatonta sisältöä hyvitetä. Jos haluat peruuttaa jäsenyytesi, voit tehdä sen ”oma tili” -sivulla.

2.6. Hinta- ja tilaussopimusmuutokset: eOpisto Kainula saattaa muuttaa tilaussopimuksia ja palvelun hintaa ajoittain. Kaikki hintojasi tai tilaussopimuksiasi koskevat muutokset tulevat voimaan aikaisintaan 30 päivän kuluttua siitä, kun sinulle on ilmoitettu muutoksesta.

3. eOpisto Kainula -palvelu

3.1. eOpisto Kainula -palvelu ja mikä tahansa palvelun kautta katsottava sisältö on tarkoitettu vain lisenssin ostajan käyttöön, eikä sitä saa jakaa ulkopuolisille henkilöille. Eri käyttäjiä koskevat ehdot on kirjattu käyttöehtojen kohdassa 1.3.: lisenssit ja niiden käyttöehdot. Palvelun lunastajalle myönnetään jäsenyyden ajaksi rajoitettu, ei-siirtokelpoinen oikeus eOpisto Kainula -palvelun käyttöön ja sen sisällön katseluun. Edellä mainittua lukuun ottamatta lisenssin haltijalle ei siirretä mitään oikeutta, omistusoikeutta tai etua.

3.2. Sitoudut siihen, että et arkistoi, kopioi, jaa, muokkaa, näytä, esitä, julkaise, lisensoi, käytä johdannaisteosten luomiseen, tarjoa myytäväksi tai käytä (muutoin kuin näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti sallitulla tavalla) sisältöä tai informaatiota, joka sisältyy eOpisto Kainula -palveluun tai on saatu eOpisto Kainula -palvelusta. Sitoudut myös siihen, että et kierrä, poista, muuta, poista käytöstä, heikennä tai estä palvelun sisällön suojauksia tai muuta automaattista tapaa päästäksesi eOpisto Kainula-palveluun, etkä manipuloi palvelun sisältöä millään tavoin.

4. Salasanat ja tilin käyttöoikeus

Jäsenellä, joka on luonut käyttäjätilin, on vastuussa kaikesta tilillään tapahtuvasta toiminnasta. Säilyttääkseen tilin hallinnassaan ja estääkseen muita käyttämästä tiliä, tilinhaltijan tulee huolehtia niiden laitteiden hallinnasta, joilla palvelua käytetään. Hän ei saa paljastaa tilin salasanaa tai tiliin liittyvän maksutavan tietoja kenellekään. Tilin haltija on vastuussa siitä, että pitää ajan tasalla ja totuudenmukaisina ne tiedot, joita toimitetaan eOpisto Kainulalle tiliin liittyen. Käyttäjätilin tietoja pääset muokkaamaan ”oma tili” -sivun ”omat tiedot” -osiosta. Tätä kautta pääset myös vaihtamaan salasanasi.

5. Muut ehdot

5.1. Asiakastuki 
Lisätietoja palvelustamme ja sen ominaisuuksista sekä tilin käyttöohjeita on verkkosivustolta löytyvässä ”usein kysytyt kysymykset” -sivulla. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löytyvät sivulta ”tutustu opettajiin”.

5.2. Muutokset käyttöehtoihin
 eOpisto Kainula pidättää oikeuden aika ajoin päivittää näitä käyttöehtoja.

5.3. Sähköinen yhteydenpito
Lähetämme käyttäjätiliin liittyviä tietoja (esim. maksuihin liittyviä tositteita, salasana- tai maksutapamuutoksia, vahvistusviestejä ja ilmoituksia) vain sähköisessä muodossa, sähköpostitse rekisteröitymisprosessin aikana ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.